Washandjes Walra

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Walra washandjes

Walra washandjes voor een complete badkamer

Walra washandjes zijn de ideale aanvulling op uw badtextiel en badkamer. Deze washandjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor ze heel lang mee gaan. De heerlijke badstoffen stof zorgt ervoor dat uw huid met zachte hand schoongeveegd kan worden, maar ook goed schrobben is zeker mogelijk. Walra washandjes zijn verkrijgbaar in talloos veel verschillende kleuren, zodat u altijd wel het washandje vindt dat bij de rest van uw badtextiel past. Walra washandjes maken elke badkamer helemaal compleet.

Waarom Walra washandjes?

Walra washandjes kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Of het nu is om uw gezicht schoon te maken, op te frissen of het goed schoonvegen van uw hele lichaam onder de douche, met deze washandjes lukt dat gegarandeerd. U kunt ze gebruiken met slechts water, maar nog vaker wordt er gebruik gemaakt van zeep, zodat u uzelf nog beter schoon kunt maken. Ze drogen ontzettend snel dus hergebruiken kan ook heel makkelijk. Als u de Walra washandjes ergens te drogen legt, zijn ze zelfs nog van decoratieve waarde. Doet u ze liever direct in de was? Dat kan ook, ze zijn maar klein dus Walra washandjes passen altijd wel erbij in een wasbeurt.

De kleuren

Walra washandjes kunnen uw badkamer helemaal opvrolijken als u de keuze maakt voor een opvallende kleur, maar de rustige kleuren kunnen uiteraard ook veel doen voor u badkamer. U bent er helemaal vrij in of u ze ergens opbergt of in het zicht ligt. Maar als u de kleuren van ziet, zou u ze het liefst uit trots aan iedereen willen laten zien. Een paar kleuren waarin de Walra washandjes verkrijgbaar zijn, zijn hieronder benoemd:

  • Zwart
  • Wit
  • Bruin
  • Blauw
  • Rood

En nog veel meer kleuren Walra washandjes vindt u op Washandjes.com. Hier heeft u de keuze uit een volledig assortiment washandjes en ander badtextiel. U kunt Walra washandjes los bestellen, maar ook in een compleet badtextiel pakket met bijbehorende handdoeken, gastendoeken, badmatten en nog veel meer. Bestel dus nu uw Walra washandjes op Washandjes.com en maak gebruik van de vele voordelen, zoals de snelle levering en deskundig advies. Zo heeft u de perfecte Walra washandjes voor u binnen de kortste keren in huis!