Wit

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

Washandjes

U verwacht het niet maar op Washandjes.com vindt u een uitgebreid assortiment washandjes. Deze washandjes staan garant voor hoogstaande kwaliteit. Al het badtextiel dat aangeboden wordt op Washandjes.com is van topmerken. Deze topmerken bieden u als consument A-kwaliteit! Bekijk nu ons ruime assortiment.

Washandjes wit

Washandjes zijn er natuurlijk in verschillende kleuren, ook wit dus. Ideaal voor degene onder ons die niet zo van de felle kleurtjes zijn. Een bijkomend voordeel is dat witte washandjes goed samen gaan met alle andere denkbare kleuren! Dankzij de kwaliteit voelt jouw witte washandje heerlijk aan op je huid.

Washandjes van topmerken

Zoals eerder aangegeven heeft Washandjes.com een uitgebreid assortiment washandjes. Kies hierbij uit de volgende topmerken:

  • Walra
  • The One Towelling
  • Clarysse

Met deze merken zit je altijd goed. Geniet van de heerlijk zachte stof. Dankzij de kwaliteit gaan deze washandjes lang mee. Daarbij vindt je ze op washandjes.com voor een zeer scherpe prijs!

Washandjes en meer

Eerder gaven we al aan dat ons assortiment uit meer bestaat dan enkel washandjes. Ons assortiment badtextiel is als volgt opgebouwd:

  • Gastendoeken
  • Handdoeken
  • Badhanddoeken
  • Badlakens
  • Badjassen
  • Badmatten

Kijk eens voor wat leuke bijpassende handdoeken of badhanddoeken. Nadat u uit de douche of uit bad komt is er niets fijner dan een lekker zachte badjas aantrekken. Al deze producten vindt u binnen ons assortiment.

Bestel uw witte washandjes op Washandjes.com

Bestel uw wittewashandjes nu veilig en snel online bij Washandjes.com. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Wij zijn in staat om u deskundig advies te geven waardoor u de juiste keuze kan maken. Stel dus gerust al uw vragen aan ons personeel. Washandjes.com biedt snelle levering. Daarbij is deze gratis vanaf een aankoopbedrag van €50. Onze producten hebben gegarandeerd de laagste prijs. Heeft u toch een product elders goedkoper gezien? Dan ontvangt u van ons het prijsverschil.