Paars

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Washandjes

Washandjes in elk huis

Washandjes komen voor in ieder huishouden. U kunt ze vaak terugvinden op de badkamer en soms zelfs ook op het toilet. Washandjes kunnen gebruikt worden voor veel verschillende doelen en dat is waarschijnlijk ook waarom ze zo populair zijn. Een washandje is meestal gemaakt van badstof en in zo’n formaat dat het om de hand past. Dit maakt het wassen van het gezicht, lichaamsdelen en het hele lichaam makkelijker, omdat het washandje goed om de hand blijft zitten.

Washandjes zijn veelzijdig

Washandjes kunnen onder andere gebruikt worden voor het wassen van het tere huidje van het gezicht, vanwege de zachtheid van het materiaal. Maar vanwege de structuur zijn washandjes ook uitermate geschikt om flink te kunnen schrobben onder de douche of in bad. Met water en/of zeep is dit het ideale wasmaatje. Een zijdezacht huidje dat helemaal schoon is, dat wil toch iedereen? Bovendien zijn washandjes in talloos veel kleuren te krijgen, dus u vindt altijd wel het washandje dat bij u en misschien wel bij de rest van uw badkamer of hele huishouden past.

Het kleurenpalet

Een washandje is dus eigenlijk onmisbaar voor in huis. Naast de praktische functies van washandjes, kunnen ze echter ook nog voor een ander doel heel waardevol zijn. Ze kunnen namelijk ook een leuke aanvulling zijn op uw stijl in huis. U kunt er natuurlijk voor kiezen uw badkamer extra gezellig te maken door hier en daar ook wat kleur aan te brengen of u houdt het simpel met rustige kleuren of het badtextiel netjes opgeborgen te houden. Washandjes kunnen een leuk detail of zelfs accessoire zijn op uw badkamer en zijn er in erg veel verschillende kleuren. Een aantal staat hieronder benoemd:

  • Paars
  • Blauw
  • Geel
  • Rood
  • Rustige kleuren zoals wit, zwart, bruin etc.

Op Washandjes.com vindt u een volledig overzicht washandjes in alle kleuren. Kies de kleur die bij u past en kijk dan meteen eens verder naar het overige badtextiel dat in dezelfde en andere kleuren te vinden is. Op Washandjes.com kunt u dus niet alleen terecht voor washandjes, maar ook voor handdoeken, badjassen, badmatten en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje en maak uw badkamer compleet!