Grijs

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Washandjes

Washandjes voor elk moment

Een badkamer zonder washandjes, dat is iets wat u niet vaak aan zult treffen en dat is niet zonder reden. Washandjes horen in elk huishouden thuis, omdat ze voor veel doeleinden gebruikt kunnen worden. De zachte badstof van washandjes is uitermate geschikt om de tedere huid van uw gezicht te wassen of even op te frissen, maar de structuur van de stof zorgt ervoor dat dit ook het ideale maatje is om goed mee te kunnen schrobben. Ook voor de babyhuid worden washandjes veelal gebruikt, met zeep of alleen water, maar ook om het huidje in te kunnen smeren met bijvoorbeeld babyolie. De mogelijkheden zijn dus enorm!

Washandjes op elke plek

Washandjes worden al heel lang gebruikt, zij het natuurlijk ook in andere vormen ervan. Het principe is eigenlijk heel simpel. Washandjes zijn ervoor gemaakt om goed om uw hand te passen, zodat het makkelijker wordt om te wassen of wat u ook wilt doen. U kunt ze gebruiken onder de douche, in bad of natuurlijk gewoon bij de wasbak. Op elke plek komen ze wel goed van pas. Tevens kunnen washandjes ook een erg leuke aanvulling zijn op uw badkamer en net even iets extra geven. U kunt kiezen uit tal van kleuren, dus er zit altijd wel een kleur bij die u leuk vindt en bij u past.

Onze merken

Op Washandjes.com vindt u de mooiste washandjes van de beste kwaliteit. Het aanbod is enorm vanwege het verkrijgbare scala aan kleuren en maten, maar ook zijn er veel verschillende merken te koop. Op Washandjes.com hebben we een selectie gemaakt van de bestemerken. Ze staan hieronder voor u benoemd:

Neem voor het volledige aanbod snel een kijkje op Washandjes.com en bestel vandaag nog uw eigen washandjes. U heeft ze binnen de kortste keren in huis en dan kan het genieten beginnen.