Washandjes Clarysse

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse washandjes

Clarysse washandjes voor iedereen

Clarysse washandjes zijn washandjes van topkwaliteit. Ze zijn duurzaam, stevig en van heerlijke badstof. Niet alleen zijn ze daardoor erg geschikt om uw hele lichaam goed te schrobben en te poetsen, maar ook voor de tere huid van uw gezicht zijn ze zijdezacht. Clarysse washandjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd wel een perfecte afmeting washandje is waar uw hand het beste in past en waardoor u uw lichaam het beste kunt schoonmaken.

Clarysse washandjes in kleur

Clarysse washandjes gaan lang mee door de mooie kwaliteit. Naast de verschillende maten waarin de washandjes te koop zijn, zijn ze ook verkrijgbaar in een uiteenlopend kleurenscala. U kunt natuurlijk kiezen voor Clarysse washandjes in neutrale kleuren zoals wit, zwart en bruin, maar opvallende kleurtjes kunnen erg fris staan bij de rest in uw badkamer. De felle kleuren zijn er in rood, blauw, groen, geel en nog veel meer. Bergt u de washandjes op? Dan maakt het uiteraard niet veel uit welke kleur u kiest. U heeft in ieder geval de keuze uit een groot aanbod.

Diverse afmetingen

Clarysse washandjes zijn er voor iedereen. Of u nu een kleine, maar fijne hand heeft of een grovere grote hand, Clarysse washandjes zijn er in drie verschillende maten waardoor er altijd wel een washandje bij zit van de juiste afmetingen om perfect om uw hand te passen. De drie afmetingen van zijn:

  • 15x21
  • 15x22
  • 16x22

Clarysse washandjes maakt het u graag zo makkelijk en persoonlijk mogelijk. Daarom kunt u als het ware de washandjes zelf samen stellen door niet alleen een kleur, maar ook een maat te kiezen. Alle Clarysse washandjes zijn van de beste kwaliteit en daarop kunt u vertrouwen. Uw huid verdient immers het beste. Clarysse washandjes geven u het beste. Bestel nu snel Clarysse washandjes makkelijk online op Washandjes.com en maak meteen kennis met de rest van het assortiment. Naast Clarysse washandjes heeft Washandjes.com namelijk ook washandjes van merken als Walra en The One Towelling en ander badtextiel. Maak nu uw badkamer compleet met het badtextiel van Washandjes.com.