Clarysse Olivier Strelli Hamamdoek Wit/Blauw

-52%
  • Clarysse Olivier Strelli Hamamdoek Wit/Blauw
  • Clarysse Olivier Strelli Hamamdoek Wit/Blauw

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Hamamdoek
  • Kwaliteit: 230 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 100 x 180 cm
  • Kleur:  Wit/Blauw
€ 59,95
€ 28,95

Clarysse Olivier Strelli Hamamdoek Wit/Blauw

OLIVIER STRELLI Hamamdoek 100x180 230 gr/m2 ELISE Wit/Blauw 20 Jules Clarysse brengt een hoogwaardige collectie van Olivier Strelli op de markt. De collectie bestaat onder andere uit badlakens, handdoeken, washandjes en hamamdoeken van getwijnd katoen. Voor dit gamma werd gekozen voor garens van de beste kwaliteit, waardoor de badstof zeer volumineus is en zeer zacht aanvoelt. Typisch "hamam" maxi strandlaken. Met borduring logo "Olivier Strelli". Luxueuze afwerking met franjes! Dit strandlaken is door zijn lage gewicht heel compact. Zeer handig om mee te nemen op reis.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Betalen

Bij Washandjes.com bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Washandjes.com biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Washandjes.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.