Badjassen

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Geslacht
Merk
Maat
Prijs

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Badjassen

Ondanks de naam Washandjes.com, vindt u bij ons ook verschillende mooie badjassen. Want badjassen kunt u, net zoals washandjes, natuurlijk niet missen op de badkamer. Badjassen zijn ervoor om ontspannen momenten nog relaxter te maken. Denk bijvoorbeeld aan een dagje spa, of als u net heerlijk gedoucht heeft. Maar ook wanneer u een heerlijk aan het genieten bent van een zondagochtend ontbijtje. Op Washandjes.com vindt u kwaliteit badjassen super voordelig. Kijk dus snel in ons badjassen assortiment!

Badjassen voor hem, voor haar en de kids

Op Washandjes.com bestelt u badjassen voor het hele gezin. Zo hebben wij speciale badjassen voor heren, dames en voor de kids. Want iedereen wilt natuurlijk genieten van het comfort van een badjas. Wilt u met het hele gezin op de bank ploffen in een badjas? Bestel ze dan allemaal tegelijk op Washandjes.com. Wanneer u een bestelling plaatst boven de 50 euro, hoeft u de verzendkosten niet te betalen. Dan pakt u nóg meer voordeel dus! Daarnaast bieden wij de laagste prijsgarantie, dezelfde badjassen vindt u dus nergens anders goedkoper. Voordeliger kan bijna niet!

Merken en kleuren badjassen

Naast de lage prijs bieden wij ook een badjas van goede kwaliteit. Wij bieden namelijk badjassen van A-merken aan zoals Walra, The One Towelling en Clarysse. Dit zijn merken die jarenlange ervaring hebben en weten wat de eisen zijn aan een badjas. De kleuren die u bij ons vindt zijn:

  • Rood
  • Roze
  • Groen
  • Blauw
  • Bruin
  • Grijs
  • En nog meer!

Ten slotte zijn de badjassen verkrijgbaar in verschillende maten. Er zit dus altijd wel een badjas bij die helemaal naar uw wens is. Als u dus de juiste badjas gevonden heeft, leg hem dan in uw winkelmand en shop gerust nog even verder. Wij hebben namelijk nog meer in ons assortiment. Kijk ook eens naar onze washandjes, handdoeken, badlakens, gastendoeken en nog veel meer!

Badjassen bestellen voor het hele gezin doet u met voordeel bij Washandjes.com!